Muuttopalvelut

Muuttopalvelua jo 50 vuotta.

Joensuun Pikapaketti aloitti liikennöinnin vuonna 1957.
Toiminta laajentui ja nimeksi tuli vuonna 1976 Joensuun Pikakuljetus

Toimintaa kehitettiin edelleen ja yritysnimeksi tuli 1990-luvulla Kuljetusliike Kettunen Oy.

Omamuutto.fi – palvelun avasimme vuonna 2014 eriyttämään muuttotoimintaa Kuljetusliike Kettunen Oy:n muista palveluista.

Tarjoamme erilaisia, kaikille sopivia ratkaisuja muuttoihin.

Voit pienentää muuttoon liittyvää (useimmilla ihmisillä huomattavan suurta) stressiä tilaamalla kunnon välineet vaikka suoraan verkkokaupastamme.

Vuokramuuttolaatikot ovat aivan ehdoton väline muutossa.
Ei enää pahvilaatikoiden metsästystä, kasausta, teippausta ja hävitystä muuton jälkeen. Jämäkät muovilaatikot saat käyttöösi alkaen vain 0,16 € / laatikko / päivä. (eli viikoksi laatikot n. euro).

kannelliset muuttolaatikot

Verkkokaupastamme löydät myös suojapaperit ja erilaiset suojamuovit ja tarvikkeet esim. huonekaluille.

Muuttopalvelu kotimuuttoihin on aikaa säästävä, tehokas tapa siirtää tavarat paikasta A paikkaan B. Suosituin tyyli toteuttaa kotimuutto on se, että asiakas pakkaa irtaimiston valmiiksi, ja muuttohenkilöstömme kantaa ja kuljettaa tavarat vanhasta osoitteesta uuteen osoitteeseen. Voit osallistua itse kantamiseen tai olla osallistumatta, voit päättää sen itse.  Tarkempaa tietoa muuttopalvelusta ja hinnaston Joensuun alueen lähimuuttoihin löydät kotimuuttosivuiltamme.

Omatoimimuuttoihin tarjoamme erilaisia muuttoihin sopivia autoja vuokralle. Näille on suunniteltu useimpiin muuttoihin sopivat vuokrauspaketit alkaen neljästä tunnista koko viikonlopun vuokraukseen. Autot ja sähköisen varauskalenterin löydät tästä.

Muuttopakettiautot ovat valmiiksi varusteltuja nokkakärryineen ja sidontaliinoineen. Yritysmuutot ovat usein monista eri palveluista koostuva palvelu. Niistä lisää yritysmuutto-osiossamme.
Suunnitellaan yhdessä muutostasi helpompi.

Ylimääräiset tavarat:
Muuttojen yhteydessä löytyy usein kodeista tarpeetonta tavaraa. Näitä tavaroita saamme samalla kierrätykseen / hävitykseen alk. 10 € / kpl.

Käytämme myös kumppanimme Realisointi Karelia:n palveluita. Heidän erikoisuutenaan on ammattijärjestäjän palvelut sekä ylimääräisen irtaimiston realisointipalvelu.

Katso lisää: www.realisointikarelia.fi.

MUUTTO-OHJEET:

  • Huonekalut: Tyhjennä kaappien ym. laatikot, varmista ovien kiinnipysyminen esim. kiristekalvolla, suojaa pinnat kuplamuovilla tms., suojaa sohvat sohvapusseilla tai sohvasuojilla.
  • Patjat ja matot : Rullaa ja/tai suojaa lialta. Tähän soveltuu esim. patjapussi / säkki).
  • Tekstiilit: Pakkaa laatikoihin, laukkuihin, kasseihin tai vahvoihin säkkeihin.
  • Helposti särkyvät: Pakkaa tiiviisti muuttolaatikoihin (ei kaupan pahvilaatikoihin), suojaa astiat makulatuuripaperilla, kuplamuovilla tai sanomalehdillä ja laatikoihin merkintä ”SÄRKYVÄÄ”.
  • Peilit: Pakkaa reilusti pahviin, ja teippaa / vedä kiristekalvo ympärille.
  • Viherkasvit: Suojaa mahdollisuuksien mukaan, huomioi pakkanen talvella. Osassa autoistamme on lämmitys kuormatilassa.
  • Lattiansuojaus: Kannattaa kiinnittää erityistä huomiota parkettilattioissa. Lattiansuojaukseen soveltuu erityisesti lattiansuojamuovi tai aaltopahvi.
  • Varaa muuttoautolle esteetön kulku muuttokohteisiin. Huomioi että iso muuttoauto vaatii enemmän tilaa kuin henkilöauto. Muutto sujuu sujuvasti kun muuttoauton saa mahdollisimman lähelle ulko-ovea.

Kysy tarjous muuttopalvelusta